CategoriesПолезно

Bonilash – My Lashes’ Secret – ревю от блогър

Здравейте момичета! Днес ще споделя с вас моята малка тайна, ако искате да имате красиви и здрави мигли. Всички искаме те да бъдат възможно най -дълги и наистина силни, защото карат очите ни да изпъкнат по възможно най -красивия начин.

Повечето от нас нямат перфектни мигли и обикновено в крайна сметка купуваме изкуствени, само за да получим този мистериозен вид, но нека си признаем, това не е едно и също нещо. Сигурен съм, че всички сме го направили и напълно ви разбирам, особено когато е за специално събитие или заснемане, но можете да направите собствените си мигли доста страхотни, с подходящите продукти.

През последните седмици използвах специален серум за мигли, наречен Bonilash, който се основава на активно вещество, наречено биматопрост, което ще помогне на миглите ви да растат, правейки ги по-здрави, по -силни и още по-интензивни в същото време.

В началото бях малко скептичен, но само след няколко седмици миглите ми вече започнаха да се чувстват по-здрави и нямах никакви проблеми, когато свалих грима си. Тогава също трябва да нанесете този серум, веднага след като премахнете грима си, като държите очите си затворени, с линия точно над миглите – точно как бихте нанесли очната си линия.

Очакваме с нетърпение да видим как ще стане в бъдеще 🙂

Какви продукти, момичета, използвате за миглите си?

 

Оригиналната статия може да видите–> тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.