CategoriesПолезно

От Редактор: Серумът за мигли, който наистина работи

Наскоро попаднах на Bonilash Серум за мигли, който се предлага в аптеката, но така и не бях пробвала. По принцип съм много несериозна с тези неща и никога не виждам ефект. За разлика от преди, аз реших да го използвам религиозно. Всяка нощ. Направих го част от моя ритуал преди лягане: конец за зъби, балсам за устни, крем за ръце, масло за нокти и сега серум за мигли. Лесно. Отнема секунди. Без шум. Без бъркотия. Бързо плъзгане по корена на миглите и сте готови. Пътувах и с него, за да поддържам нощните приложения. Защото е важно да си постоянен.

Минаха три, може би четири седмици. Тогава някой им направи комплимент. „Това твоите мигли ли са?“. И коментарите за дължината на миглите продължаваха да идват. Не можех да повярвам, защото трудно можех да преценя растат ли наистина. След още няколко седмици разликата беше огромна и със спирала изглеждаше така все едно имам изкуствени мигли. Дванайсет седмици след като започнах, наистина забелязах разликата. Миглите ми бяха по -добри от всякога. Ключовата съставка на Bonilash – биматопрост, в комбинация с аминокиселини и копринен протеин за подхранване и възстановяване на миглите, както и биотин и пантенол за хидратация и подсилване. Като цяло, това е магическа формула.

Когато хората попитат за миглите ми, аз им разказвам за историята ми с  Bonilash, а те изненадани и питат „значи наистина работи?“

Но аз винаги предупреждавам всеки с препоръка, че трябва да си добър потребител – ако не поддържате приложението, се връщате на отначало. Наистина трябва да го използвате всяка вечер. Ако съм пропуснал една нощ, нанасям сутрин . Не забравяйте, че миглите имат тримесечен цикъл на растеж, който пада преди или около този период, така че трябва да сте много редовни в рамките на този период. Дай му време.

Добрите неща идват за тези, които чакат! А резултатът е фантастични мигли.

 

Oт редактор.

1 Comment

  1. Реномирано казино https://biamo.bet/, което плаща. Бързи плащания, плащайте по какъвто начин искате. Много различни онлайн игри, слотове. Огромен избор от спортни залагания, онлайн стрийминг, работят в цял свят. Кликнете тук и спечелете с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.