CategoriesПолезно

REVIEW: BONILASH | СЕРУМ ЗА МИГЛИ oт Snejana Atanasov

Здравейте!

Има продукти, за които няма спор действат или не. Днес ще Ви разкажа за точно такъв – имам снимки преди и след, като те говорят сами за себе си и дори ревюто се обесмисля и не са необходими повече думи.

Историята с Bonilash започна всъщност преди няколко години, когато бях супер несериозна и така и нито го снимах, нито го ползвах редовно, казвам това, защото може и да сте попадали на снимки в блога. Този път си бях поставила за цел да съм супер стриктна, в началото отново не успях. Признавам си!

Ползвала съм доста серуми за мигли и никога не съм виждала резултат, като този, който успях да постигна сега. Това, че миглите ми са къси и дори със спирала не се виждат винаги ми е било много неприятно, но не харесвам и поставянето на косъм по косъм, което до голяма степен съсипва естествените мигли, изглежда неестесвено и е доста скъпо. За това си взех две опаковки Bonilash и зачаках резултати. Ето какво постигнах само след първата!

 

Bonilash e серум за мигли като резултатите от него са клинично доказани, много популярен е в чужбина, преди да го взема изчетох доста ревюта в полски, немски и румънски блогове, като имаше много впечатляващи резултати.

Серумът идва в картонена опаковка и е във флакон като очна линия, няма цвят и аромат.

Как се използва?
Нанася се по продължение на горните мигли, все едно нанасяте очна линия. Не се нанася отдолу или вътре в окото. Не се препоръчва да се използва и на долните мигли. Необходимо е малко количество и не е нужно четката да тече от нея, в началото дори я изцеждах леко.
Използвам тази опаковка от юни месец, когато беше на промоция и си взех две, като не очаквах да ми стигне за толкова много време.
Важно е да се използва всяка вечер, за да има ефект. Ако изпуснете няколко дни или седмици нещата до голяма степен се връщат отначало. Трябва постоянство.
Как действа?
Ключовата съставка е биматопрост. Той действа като раздразва космените фоликули, за това е много важно да не го нанасяте вътре в окото. Това дразнение, в комбинация с другите активни съставки води до сгъставане, удължаване и потъмняване на миглите. При нанасяне се усеща леко, не знам как да ги опиша – усеща се, не боли и не щипе. Аз не съм имала раздразнения на очите от него, но при нанасяне се усеща. Така знам, че има ефект.
Искате да прочетете цялата статия? Може да я видите в блога на Снежана – https://www.snejanaatanasov.com/2021/10/review-bonilash-30.html