CategoriesПолезно

Bonilash – серум за растеж на мигли oт Sapphir Eyes and Rubin Lip

Преди 2 месеца при мен отново пристигна познатия ми вече серум на Bonilash, за който съм ви говорила и преди. Останах много доволна тогава и реших отново да приема отправеното предизвикателство и да включа в рутината си за по-гъсти и дълги мигли Bonilash. Както знаете, аз предпочитам естествените методи и за добри резултати, си трябва постоянство. Независимо дали става дума за бяла козметика, антицелулитни продукти, сваляне на кг или в случая за растеж. Но с този серум си струва да сте търпеливи. Резултатите започват да се виждат след първите 4 седмици, а след цели 8 при мен разликата е осезаема. Точно както беше и предния път.

 

Ако и вие мечтаете за гъсти, дълги и извити мигли като на кукла, значи Bonilash е точно за вас. Минал е през редица клинични проучвания, които потвърждават резултатите. Ще се убедите и вие, ако му дадете шанс.

Основното вещество, което стимулира растежа е Биматопрост. Той оказва положително влияние върху дължината и плътността, както и върху броя на миглите. Действа директно от корена като раздразва фоликула и активира растежа му. Стимулира образуването на нови мигли. Съдържа още и урея, глицерин за овлажняване, копринен протеин за блясък, биотин за подхранване и пантенол.

Какво да очаквате от него? Обещанията са следните:

  • Стимулира растежа на миглите;
  • Сгъстява и придава обем на миглите;
  • Подсилва естествения цвят на миглите;
  • Възстановява, хидратира,
  • Подхранва миглите;
  • Предотвратява прекомерното падане на миглите;
  • Подходяща грижа след използване на изкуствени мигли;
                Как и кога се използва?
            Нанася се веднъж на ден. Когато почистите грима си, вечер преди лягане, нанесете с четчицата по линията на миглите на горния клепач. Ще усетите леко пощипване за секунди, след което ще забравите че сте го нанесли. Няма зачервяване и друг дискомфорт.
Крайният резултат и цялото ревю, вижте в блога –> тук