CategoriesПолезно

Кое е веществото, което доказано удължава и сгъстява миглите?

Научи какво прави миглите дълги, гъсти и красиви – научно доказано

 

Ако мечтаеш за неустоими, пърхащи, естествени мигли, имаме добри новини за теб. Съществува вещество, синтетично създадено от хормони, които естествено се срещат в човешкото тяло и което стимулира растежа на косъмчетата на миглите, активирайки фоликула им.

 

Казва се Биматопрост.

 

Името е сложно и трудно за запомняне, но това, което трябва да запомниш е, че редица научни изследвания от цял свят доказват, че прилаган на миглите, под формата на серум, ги кара да растат, да се сгъстяват и да имат по-наситен и изразителен цвят.

 

Малко серуми за растеж на миглите имат толкова ефективен компонент във формулата си. Биматопрост е ключовата съставка в Bonilash, а този серум за мигли е обогатен и с още много доказано ефективни съставки, като копринен протеин и биотин, но за това ще говорим след малко.

 

Как помага Биматопрост

С редовни апликации по линията на миглите на клепачите, Bonilash с Биматопрост постепенно насърчава растежа им. 

 

За да разберем механизма на действие на Биматопрост, трябва първо да изясним как растат миглите. Те имат 3 фази: на покой – катагенна фаза, на опадане – телогенна и активна фаза на растеж – анагенна.

 

Биматопрост стимулира активната фаза на растеж и я удължава като време. Така се “събуждат” и “заспалите” фоликули, а миглите растат по-продължително и стават по-дълги, отколкото биха пораснали, без употребата на серум за растеж.

 

Според клинично проучване, проведено сред жени на възраст между 24 и 41 г., 88% намират Bonilash за ефикасен продукт, като цели 84% казват, че миглите им са се удължили! 68% са забелязали сгъстяване, а 84% – предотвратяване на падането на миглите си. Цели 88% са имали ефект на възстановяване и заздравяване на миглите и 84% – подобряване на състоянието им. 60% свидетелстват дори за подчертаване на цвета им.

 

Какво ни казват тези цифри: Серумът Bonilash с активната съставка Биматопрост прави миглите по-дълги, по-дебели, по-здрави и по-тъмни. 

 

Необходимо е серумът да се прилага всяка вечер в рамките на от 8 до 12 седмици, за да видиш резултата. 3 от 4 дами, участвали в проучването, казват, че Bonilash e лесен за нанасяне

 

И така, може ли наистина да имаме по-дълги и гъсти естествени мигли?

  • Начинът, по който изглеждат миглите ти, най-вероятно е предопределен от генетите, но с редовна употреба на серум с Биматопрост можеш да “надраснеш” биологията на малките косъмчета
  • Миглите могат да се увредят с течение на времето, но има как да подобриш вида и здравето им със съставки, като биотин (против опадане на косъмчетата), копринен протеин (за хидратация и възстановяване), урея (хидратация и здраве за косъмчетата) и глицерин (за блясък и хидратация). Всички те са част от състава на Bonilash и допринасят за по-красивия и плътен вид на миглите ти
  • Биматопрост е одобрен от FDA (Американската агенция на храните и лекарствата) и доказано стимулира растежа и гъстотата на миглите, при употреба всяка вечер в рамките на 2 до 3 месеца
  • Лошите новини? Ако косменият фоликул е мъртъв, няма как да се възстанови. Ако е в “заспала” фаза обаче, Биматопрост ще го “събуди” с голям процент на доказана вероятност
  • Винаги отстранявай спиралата и грима, преди нанасяне на серум за растеж. Прави го преди лягане на сухи и чисти мигли
  • Спри употребата на изкуствени мигли. Те допълнително увреждат естествените ти и с тях влизаш в затворен кръг на увреждане-нанасяне на изкуствени-увреждане и т.н.
  • Намали до минимум извиването на миглите си – така рискуваш отскубване и чупене и гарантирано ги увреждаш
  • Повечето серуми за мигли допринасят най-вече за цвета и блясъка на миглите. Малко продукти съдържат активни съставки за растеж. Потърси серум с Биматопрост в състава

 

И за финал – естествените мигли не се слепват, не се разтичат, не изискват неприятни и скъпи процедури при козметици и изглеждат прекрасно и в сауната, и сутрин, когато си без грим. 

Открий погледа си за света с Bonilash