CategoriesПолезно

Бонилаш – ревю от блогър Beauty MissR

Здравейте, скъпи!

Искаме обаче да имаме дълги, обемни мигли, да изглеждаме добре и без грим, но ако не сме родени с тези черти, както искаме, можем ли да направим нещо за тях? Bonilash ни идва на помощ със серум за серуми, които обещават да стимулират растежа на миглите. Стана ли ви интересно?

Преди

 

Серумът се основава на активно вещество, което стимулира растежа и удебеляването на косата – биматопрост. Съставът му, обогатен със съставки като Уреа, Глицерин, хидролизирани копринени протеини, биотин (витамин Н), укрепва влакната и корена на косата и увеличава синтеза на нейните кератиноцити, бързо подобрява външния вид и състоянието на веждите, ускорява растежа им, удебелява и удебеляване на структурата на косата.

Употреба: Bonilash се предлага в тънка опаковка, съдържаща 3 ml серум и апликатора под формата на класическа очна линич. Течността е безцветна, без мирис и лесна за нанасяне. Серумът се използва вечер, след почистване, върху чиста и суха кожа, с помощта на апликатора.

При миглите се нанася точно като очна линия, върху контура на горния клепач, над линията на миглите.

Трябва да се отбележи, че трябва да бъдете много внимателни, когато нанасяте серум за мигли, за да не влезете в контакт с очите. Ако забележите чувствителност на клепачите, зачервяване, дразнене, парене, препоръчително е да спрете употребата му.

Първото изображение са миглите и веждите ми преди серума. Естествените ми мигли са прави (дори повдигнати надолу) и не много дебели, а аз исках веждите ми да са по -големи, за да мога да им придам друга, по -дебела форма.

След

Използвах го в продължение на 6 седмици, като се препоръчва употреба от 12 седмици за крайния резултат. Миглите пораснаха красиво, извити, сякаш дори по -тъмни на цвят. Чувствам се по-устойчиви мигли, не ги намирам паднали на тампона, когато свалям грима си, както беше в миналото.

Бонилаш серум за стимулиране на растежа на миглите, можете да ги закупите в аптеката или в сайта на www.bonilash.bg, с безплатна доставка.

Любопитен съм, пробвали ли сте продукти за стимулиране на растежа на миглите?

 

 

Още от MissR вижте–>  тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.